tiistai 25. syyskuuta 2012

Raskausviikko 25+0

Hei!

26. raskausviikko pyörähti käyntiin. Kaverilla olisi keskiarvojen mukaan painoa tällä viikolla n. 800g!
Ja mikä parasta: taas paranevat mahdollisuudet selvitä ennenaikaisesta syntymästä.

Tämä viikko 25 on jostain syystä vastustettu. Olin jotenkin fiksoitunut jo aikapäiviä siihen, että tämä on karmea viikko. En tiedä miksi, karmeus ei liittynyt mihinkään pelkoihin erityisen huonosta olosta tai muutakaan sellaista, mutta jotenkin vain olin aina keskittynyt viikkoon 25+jotain. Ja tässä sitä nyt sit ollaan.

Vauvakin heräsi aamun koitoksiin, hän on viime päivät myllännyt todella kovaa vatsassa. Ei se satu ollenkaan - vielä.

Ja nyt tein ensimmäisen vauvatuoteostoksen: kävin karjalauman kanssa Aleksin Lindexillä hypistelemässä Missoni- vaatteita. Harmi vain, että ne kaikki kauniit aikuisten mekot olivat jo menneet, olin nimenomaan ajatellut jonkun neulemekon sopivan hyvin tähän elämäntilanteeseen. Mutta ostin itselleni 2 rannekorua ja siksak- kuvioiset pyjamanhousut, koska niissä oli mukavan leveä resori vyötäröllä. Ja ostin myös viininpunaiset nahkahanskat, joissa on pitkä neulosyläosa siinä samassa kuviossa. Ja sitten vähän vauvallekin: eli bodyn ja potkuhousut! Ihan pienimpiä kokoja siellä ei ollut, nämä olivat kokoa 62 ja näyttivät tosi isoilta. Ajattelin, että ne kaikkein pienimmät koot menevät vain muutaman viikon ja niitä varmasti saa lahjaksi, koska ihmiset mielellään ostelevat niitä kaikkein söpöimpiä vauvanvaatteita.

Meillä on nyt sitten vauvan kanssa matchaavat potkuhousut.

Mutta se karjalauma! Herraisä sentään! Muistatteko, kun Aku Ankassa oli Tukkimiehen tavaratalot Kahjot Päivät ? Ja ne nappinenäiset koiraihmisen näköiset isot tädit tönivät ja tuuppivat toisiaan? Ja mätkivät käsilaukulla päähän? Tai suurella kalalla? -no tätä kaikkea oli Aleksanterinkadun Lindexillä eilen viiden maissa. En edes uskalla ajatella, millaista on ollut aamulla. Ja helvetin kiukkuinen myyjä, sellainen thaimaalaisen näköinen. Jestas sentään, teki mieli pyytää ämmältä anteeksi että olin tullut pankkikorttini kanssa vaivaamaan häntä työpaikalleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti