tiistai 17. tammikuuta 2012

Tyhjä olo ihmetyttää

Siitä onkin pitkä aika kun viimeksi kirjoitin. En ole oikeastaan osannut ajatella vauvaprojektia ollenkaan, en ole jotenkaan inspiroitunut aiheesta. Olen vanhasta tottumuksesta ostellut vauvalehtiä, mutta en ole lukenut niitä samanlaisen tunnekuohun vallassa kuin ennen varsinaista yritystä, itse raskausajasta nyt puhumattakaan. Ihan kuin olisi mennyt vähän maku koko jutusta?

Tänään pääsin vähän fiiliksiin taas. Mietin sitä keskenmenoa ja löysin Pallo Mahassa- nimisen blogin, jossa mennään lähes samoilla raskausviikoilla kuin mitä itselläni olisi ollut. Oman vauvan laskettu aika olisi ollut n. 3 viikooa ko. blogin pitäjän ajan jälkeen. Pisti vähän herkäksi, täytyy skarpata ettei ala itkeä töissä.

K on nyt työmatkalla ja tulee vasta lauantaina takaisin. Ihan hyväkin, saa kroppa levätä. En tiedä olisiko tässä mitään ovulaatioita edes, en tiedä milloin edes odottaa niitä. Mutta varmaan olisi tullut kokeiltua kepillä jäätä kuitenkin ja ehkä on parempi ehtiä vähän rauhoittua.

Nyt on pääasiassa sellainen olo, että raskaana olo oli jotain leikkiä, unta tms. Tai joku kummallinen kuivaharjoittelu, vitsiperiodi... en oikein tiedä mikä. Mutta nyt on palattu ns. tavalliseen arkeen, syöty mätiä ja pastöroimattomia juustoja, lipitetty viiniä, valvottu myöhään, käytetty nikotiinivalmisteita ja kaikkea muuta sellaista, mitä on normaaliin minun elämääni kuulunut.

Mutta tuleeko se minun elämäni joskus olemaan erilaista - sitä ei voi tietää. Toivottavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti