maanantai 9. heinäkuuta 2012

Ensi viikolla neuvolaan

13+5 meneillään ja ensi viikolla toinen neuvolakäynti tiedossa. K oli viikonloppuna reissussa ja oli kotiin tullessaan sitä mieltä, että vatsa on kasvanut. Noh, ehkä se nyt ei 2 päivässä kasva. Mutta K:lla on nyt erityisen hempeä kausi menossa, jotain isähormoneja näyttää olevan pelissä. Välillä vähän rasittavaa!

Nyt en ole kyllä ihan varma, mutta ihan kuin niitä pieniä liikkeitä tuntuisi vieläkin. Ei koko aikaa, eikä kovaa. Mutta välillä sellaisia poksahduksia ja sipaisuja, jotka eivät tunnu miltään normaaleilta suolistoääniltä. Enpä tiedä. Aika aikaiselta vaikuttaa. Tätini kyllä sanoi perjantaina, että oli itse aikoinaan tuntenut liikkeitä juuri näihin aikoihin.

Pahoitteluni, nyt ei ole mitään mielenkiintoista kerrottavaa. Noh, eipä nuo aikaisemmatkaan postaukset ole varmaan kovin mielenkiintoisia olleet. Mutta nyt ei siis kertakaikkiaan mitään. Ensi viikolla ja sitä seuraavalla lomailen, joten saatanpa postailla tavallistakin harvemmin. Mutta katsotaan nyt. Kuittaan varmasti jotain ainakin sen neuvolan jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti