torstai 1. maaliskuuta 2012

...jatkuu, jatkuu, jatkuu....

...eli se vitutus siis.
Ton yhden urpon pärstä vituttaa niin paljon, että tekis mieli rikkoa esineitä.
Jouduin valitettavasti kysymään/kommentoimaan tänään sille yhtä asiaa, jolloin se tavoilleen uskollisesti ei edes kuuntele mistä on kyse, vaan vastaa ihan eri kysymykseen. Ei ihme että tässä tulee vähemmästäkin hölmö olo. Tyyliin: jos siltä kysyisi että monesko päivä tänään on, se vastaisi että ruokalassa oli tänään ruokana sitä ja sitä. Ja jos toistaa kysymyskensä, se alkaa vähättelevästi naureskelemaan että mitäs sinä nyt siinä hikeennyt.

Vittu vähemmästäkin hikeentyy, senkin kusipää.

No niin. Se tästä leipätyöstä tällä kertaa. Pitäisi pystyä asettumaan tilanteen yläpuolelle. Vaikeeta on.

Ja sitten tietysti vituttaa se himassa makaava pässi, mutta en edes jaksa alkaa lietsoa itseäni avomiehen haukuntaan. Onneksi ihana työkaveri M lähetti kotityö-excelin, jota heillä käytetään kolmosluokkalaisen aktivoimiseksi. Se voisi passata meilläkin tolle kolmivitoselle, jos vain vähän helpotettaisiin tehtäviä.

Perkele.

Tämä ei ole hyvä päivä, ei niin ollenkaan.

Plus että sain tänään tietää, etten päässyt jatkoon yhdessä työnhakuprosessissa. Vitutti niin paljon, että jouduin puremaan kättäni etten huutaisi ääneen. Punaiset hampaan jäljet ovat näkyvillä kolmatta tuntia.

Ja vasen hartia ja niskanpuolisko on niin paskana, että tavallinen paikallaan oleminenkin sattuu.

Mikä tässä päivässä oli hyvää- blogin ajatusta lainatakseni voisin miettiä, että mikä tässä päivässä oikeasti oli hyvää. (huom. kello ei ole edes vielä yhtä ja mulla on sellainen olo kuin olisin 100 vuotta vanha). No mikä tässä nyt sitten oli hyvää tähän mennessä. Öööö no. Tästä meni ohi H, joka oli kollegani edellisessä hommassa, mitä tässä lafkassa tein. En ole nähnyt häntä piiiitkiiin aikoihin, ihan kiva mimmi. Jäi tähän karsinani kohdalle juttelemaan melkein vartiksi ja sovittiin, että olis kiva käydä joskus kaljalla. No niin eli se tässä päivässä oli hyvää, että saatan mennä joskus lähitulevaisuudessa kaljalle.


Aika heikot antimet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti