torstai 2. elokuuta 2012

17+1 kiristelyä, väsymystä, ilmavaivoja ja muuta mukavaa

Aika rientää ja lomakin loppui. Alavatsa kramppailee silloin tällöin, mutta neuvolan täti sanoi kakkoskäynnillä, että vatsa ei suinkaan ole tunnoton. Ja koska kaverilla on massakausi meneillään ja painoa tulee tilastojen mukaan n.50g per viikko, ei ole ihme, että kohtu (?) vähän venyy.

Ja sitten tämä kiusallinen vaiva: ilmavaivat. Eli pierettää.  Ja paljon. Johtuuko se hormoneista vai siitä, että palasin duuniin ja Amican kuvottavan ruoan pariin? Uusi työ on kaikin puolin ihanaa, mutta saksa on jotain aivan järkyttävää. Jopa jäävuorisalaatti on ruskeaa ja tomaatit raakoja keskellä kesää . En kaipaa vanhasta työpaikastamitään muuta kuin ruokalaa. Kumma juttu, että molemmissa putiikeissa on sama Amican, mutta laatu on näin erilaista.

Väsyttää myös hurjasti, vaikka alkuraskauden väsymyksen pitäisi olla ohi. Tämä on varmaan vain henkistä väsymystä, koska töissä pitää skarpata niin paljon. Mutta huomasin tänään ihmetteleväni että miten voi jo olla torstai ja huomenna viikon vika työpäivä, kun ei millään malttaisi viettää viikonloppua! Töissä on liian kivaa! Ok, tämä kuherruskuukausi tulee ennen pitkää loppumaan joten nautitaan kun vielä voidaan...

2 kommenttia:

  1. Heippa.
    Vieläkö sitä lomaillaan kun ei ole tullut tekstiä? :)
    Löysin ja luin sun blogin alusta saakka ja mielenkiinnolla odotan jatkoa! On mukavaa seurata toisten odotusaikaa tässä oman ohella.

    Terv: Ansku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Täällä ollaan, vähän on päivittäminen jäänyt. Ihanaa, että joku lukee! Kiitos kiitos! Lupaan olla ahkerampi jatkossa :) milloin koittaa laskettu aikasi?

      Poista