tiistai 24. huhtikuuta 2012

KP 27

Oho, aika menee nopeasti.
Huomenna olisi jo kiertopäivä 28 ja jos kroppa olisi täydellisen säännöllinen, huomenna alkaisivat kuukautiset. Siis mikäli en ole raskaan.a. Ja milläs se nyt sitten selvitetään.

No odottamalla tai testaamalla, koska loppuviikko menee nimittäin huomisesta alkaen paikassa, jossa varmaan pari lasia viiniä tulisi joka päivä naukattua ja sellaista riskiä en kyllä uskalla ottaa. Taannoin julkaistiin jokin uusi tanskalainen tutkimus, jossa kaiketi pienetkin määrät alkoholia (tyyliin yksi lasi) raskauden alkvaiheessa lisäävät keskenmenon riskiä - ja sitä riskiä en toistamiseen halua ottaa.

Nyt onkin siis dilemma. Testaanko aamulla ennen kuin säntään Helsinki-Vantaalle? Jos tulee plussa, asiahan on sitä myöten selvä. Mutta onko testin negatiivinen tulos luotettava? Onhan se tyhmää testata sen päivän aamuna, jolloin menkat teoriassa ehkä mahdollisesti voisivat alkaa. Eihän se ole vielä luotettavaa suuntaan eikä toiseen. Jos sieltä tulee nega, en kuitenkaan uskalla juoda mitään. Jos sieltä hulahtaisikin vuotoa, olisi homma päivänselvä.

Jumaliste sentään. Perinteinen suomalainen nainen tekee todella ison numeron juomisesta! En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Mutta lähden siis yhdistetylle työ- ja huvimatkalle ihanaan maahan ja vielä ihanampaan kaupunkiin, joka on tunnettu upeista ravintoloistaan. Ja ohjelmassa on syömistä, syömistä, syömistä ja vielä vähän lisää syömistä. Ja niin niitä työjuttujakin siellä välissä. Mutta sitten vielä, mainitsinko jo, sitä syömistä. Ja kyllä hyvän ruoan kanssa lasi hyvää viiniä vois olla ihan jees.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti