tiistai 3. huhtikuuta 2012

Lääkäri ja ultra

Lääkäris-frouva se vaan nettoaa kun käyn siellä pulittamassa kiltisti 130 e. Ka-ching!

Toisessa munasarjassa on kysta, mutta se oli kuulemma vesikysta, mikä olisi hyvä asia. Tai siis ei mikään suositeltava, mutta ei mikään vaarallinenkaan. Se kuulemma puhkeaa todennäköisesti itsestään ja silloin voi tulla saatanallinen kipu pariksi tunniksi (buranaa) ja voi aristaa pari päivää. Mutta jos kipu alkaa aaltoilla eikä ota laantuakseen, pitää soittaa.

Ja sitten siellä toisessa munasarjassa oli jotain pientä toimintaa, mutta ei mitään johtavaa solua vielä näkyvillä. Tosin kierto on niin alussa ja toi järeä Primolut on saattanut muokata kiertoa. Lasta saa heti alkaa yrittää, mutta nyt ei kannata sokeasti uskoa laskettuihin ovulointipäiviin, koska kierto tosiaan voi olla alkanut vähän myöhemmin kuin ekasta vuotopäivästä.

Lääkäri ei myöskään suositellut mitään tikuilla testaamista ja stressaamista, vaan normaalia elämää. Siitä olen 100 % samaa mieltä!

Ja sitten olisi sellaista tiedossa, että jos 6 viikon kuluessa ei ala vuoto, siis uudet menkat, pitää soittaa lekurille. Tosin jos onkin raskaana, ei tarvitse soittaa, koska silloinhan asia on pihvi. Ja sitten jos ei 3 kuukaudessa alkaisi lasta näkyä, pitäisi varata uusi aika ja katsotaan, mitä kystalle kuuluu. Tämä oli vähän ristiriitaista. Eihän sen kystan pitänyt vaikuttaa raskautumiseen tai raskaana olemiseen mitenkään? No, kai se on parempi jos se silti on poissa.

Eli juhannuksen jälkeen pitäis varata uusi aika ja tsekata, että mielellään osuisi vielä kierron puoliväliin jos vain mahdollista.

Mutta jos siis tässä välissä tulisi raskaaksi, ei mitään näitä tällaisia toimenpiteitä tarvita.

Huoh.

Mutta kohtu oli tyhjentynyt nätisti, se on kaikkein tärkeintä tähän hätään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti