keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Keskenmeno

En ole vähään aikaan päivittänyt tänne mitään. Luin nuo 2 ensimmäistä postausta ja teki mieli poistaa ne. "Olen raskaana" ja blaablaa. Ja vitut!

Keskenhän se meni. Ja keskeytynyt keskenmeno, sitäpaitsi. Kävimme mieheni kanssa aaton aattona NKL:llä niskapoimu-ultrassa, missä huomattiinkin, että vauvan kasvu on pysähtynyt 8:nnelle viikolle ja sydän lakannut sykkimästä. Itkusta ei meinannut tulla loppua. Antoivat lääkettä, jolla käynnistetään tyhjennys ja antoivat luvan lähteä viettämään Joulua Turkuun.

Otin lääkkeet neljän maissa, kuudelta alkoi vuoto. Ja sitä sitten riittikin. Lähdimme kaupungille ja jouduin menemään jokaisen vastaantulevan vessan kautta. klo 21 palasimme anoppilaan ja soitin NKL:lle ja kysyin, että näinkö runsasta sen kuuluu olla. Frouva kun oli sanonut, että vuoto vastaa runsaita kuukautisia. Aika runsaat saa ollakin, kun piti monta kertaa tunnissa vaihtaa yöside ja silti roiskui. Klönttejä tuli vessanpönttöön.

Käskivät tarkkailla puoleenyöhön asti ja soittaa, jos ei muutoksia vuodossa tapahdu. Näin teinkin, ja käskivät soittaa TYKS:iin ja kysyä heidän mielipidettään, kun kerran Turussa olin. TYKS:issä herttainen päivystävä hoitaja kutsui käymään ja minut otettiin yöksi osastolle. Aikamoista luksusta: yhden hengen huone, jonne kärrättiin miehelle oma sänkykin. Lupasivat, että jos hyvältä näyttää, ehtisin jopa nähdä joulurauhan julistuksen.

Sain lisää niitä samoja lääkkeitä, kuin NKL:ltäkin. En saanut syödä enkä juoda siltä varalta, että kaavinta jouduttaisiin tekemään. Aamulla kaikki vaikutti jo hyvältä ja pääsimme kotiin n. klo 10. Miehellekin tuotiin Joulun kunniaksi aamiaista, vaikka yleensä kuulemma omaisille ei tarjoilla.

Sain lääkkeitä mukaan, niiden oli tarkoitus auttaa tyhjentymisen loppuun saattamisessa. Katsotaan nyt miten käy. Otin vikat lääkkeet eilen, ja on supistellut ja sattunut ihan hirveästi. Tänäänkin on vielä tullut ulos joku pieni knööli.

Parin viikon kuluttua pitäisi tehdä raskaustesti ja jos se on negatiivinen, on kaikki ilmeisesti hyvin. Hormoni on poistunut verestä ja voidaan alkaa odotella kuukautisia. Mutta jos testi vielä näyttää plussaa, joudutaan ilmeisesti tekemään kaavinta. Nyt pitää vain toivoa, että kaikki menee hyvin. Vuodon pitäisi vähetä päivä päivältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti