tiistai 9. lokakuuta 2012

rv 26+6

Äitiyspakkaus tulossa! Loggasin Kelan sivuille ja sieltä kävi ilmi, että päätös on tehty ja paketin pitäisi tulla 2 viikon sisällä. Hyvä! Niitä taloudellisesti paljon merkittävämpiä päivärahahakemuksia ei oltu vielä käsitelty. Pitäisiköhän tänään ottaa itseään niskasta kiinni. Soittaisin ja tarkistaisin, että kai he nyt ovat kuitenkin saaneet edelliseltä ja nykyiseltä työnantajaltani kaikki olennaiset paperit. Hmm.

Kiinnostaisi saada tietää, että miten tiukille tässä nyt oikein joutuu.

Ja saanko uuden vai vanhan äitiyspakkauksen?
AIVAN YHDENTEKEVÄÄ!

Olen todella iloinen, että näin hieno systeemi on tässä maassa olemassa. Olisi pakkaus uusi tai viimevuotinen, se sisältää kuitenkin hyviä ja laadukkaita tuotteita, ilmaiseksi! Tai no, olenhan minäkin veroja ehtinyt maksaa. Kiva saada jotain sosiaalietuuksiakin joskus.

Erehdyin nimittäin Kelan sivuilla seikkaillessani menemään Kela-Kerttu- sivuille, minne höyrypäät lähettävät kysymyksiä milloin mihinkin äitiysetuisuuksiin liittyen. Ensinnäkin, voi vittu mitä idiootteja. Hei ihan oikeasti. Kansa on niin umpityhmää ja urpoa, etten tiedä miten päin olisin. Siellä ruikutetaan milloin uuden, milloin vanhan pakkauksen perään. Joku idiootti ihan vakavissaan kysyi, että voiko paketin lähettää takaisin Kelaan ja pyytää vaihtamaan uuteen/vanhaan/siihen, jota ei sieltä automaattisesti saanut. Haloo.

Ja ruikutiruikuti: "liian vähän harsoja/liikaa harsoja", "liian värillisiä/värittömiä vaatteita" jne jne jne.

Olkaa nyt iloisia, että saatte ylipäätään jotain. Ei yhteiskunnan tehtävä ole hankkia lapsiperheelle kaikkea! Jos harsoja on pakkauksessa liian vähän, osta kaupasta lisää!  AAARRRGGGHHH

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti