torstai 6. syyskuuta 2012

Nälän paluu ja kenkähuumaa

Siis eihän tässä ruokahalussa ole mitään järkeä! Okei nyt illalla meni vähän nallekarkkien syömistesi mutta muuten homma on pysynyt ruodussa. Kävin kylläkin Lungissa syömässä ja otin hampurilaisen ranskalaisilla- ei kovin terveellistä. Mutta aamulla söin jogurttia, mustikoita, mysliä ja voileivän. Lounaaksi salaattia ja bolognesea. Välipalaksi appelsiinin. Ei toi mitään karppausta ole, mutta ns.kotiruokaa. Mutta nälkä ei lähde! Mulla ihan kurin vatsa töissä! Jouduin hakemaan lisäruisleivän viipaleen ruokalassa lähtiessäni.

Mä kyllä syytän myös työpaikan ruokalaa, se on ihan kamala. Vanhassa duunissa nälkäinen pysyi paremmin loitolla, koska ruoka oli laadukkaampaa.

Kamalaa ruikuttamista, Sorry.


Nelosen ilotulitukset ovat meneillään, rakastan jotenkin tuota pauketta! Harmi vain, että just tähän ei näy mitään. Enkä nyt todellakaan jaksa lähteä ulos ihmettelemään. Rannassa varmaan näkyisi jotain, ainakin jos lähtisi Hietsuun päin. K on parhaillaan katsomassa ilotulituksia, heillä on joku työpaikan järjestämä risteily, jonne he veivät asiakkaita. Ei avec-tilaisuus, tietenkään.

Vauva potkii ja hytkyy.

Olipas tyhjänpäiväinen paskanjauhantapostaus, ei mitään fiksua sanottavaa.

Ai niin laitoin otsikkoon että kenkähuuma. Olen ostanut 2 viikossa 2 kengät. Ja vielä pitäis saada yhdet...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti