maanantai 7. toukokuuta 2012

Oh my god! Duuni!

Niin siis olin hakenut uutta duunia. Ja kävin haastattelussakin. En kertonut uunissa olevasta pullasta, koska testihän oli tehty paria päivää aiemmin ja faijakin oli neuvonut, että ehkä nyt ei ihan ekassa haastattelussa kannata mainita. Toki on reilua uutta työnantajaakin kohtaan sanoa mahd. aikaisin, vaikka tietysti lain mukaan ei tarttis vielä piiiitkiiin aikoihin, jos sen duunin sitten sais. Mutta kyllä mä sanon, jos tää tästä etenee vielä edemmäs, koska kyllä suorapuheisuus ja reiluus kannattaa mielestäni aina. Ei ole hyvä tehdä työnantajalle vittumaista temppua. Ja jos ovat järkeviä (ja tässä casessa uskon että ovatkin), ja haluavat mut sinne tarpeeksi kovasti, tämä ei muodostu ongelmaksi.

Mutta kattoo ny.

Mutta siis se rekrytoiva tyyppi, mahdollinen tuleva pomoni, soitti ja pyysi psykologiseen testiin! JES! He haastattelivat viime viikolla ja koko tämän viikon rumba jatkuu, sanoivat että olin toinen, jota haastattelivat ja että kaiken kaikkiaan meitä on reilu 10. Alunperinhän he sanoivat, että soittelevat jatkoista tämän (siis nyt kuluvan) viikon jälkeen, mutta että hän ja hänen esimiehensä olivat niin vakuuttuneita siitä, että haluavat mut jatkoon, että haluavat saada hommat eteenpäin jo nyt!!!! Ja nyt on siis maanantai!! ja mä olin haastattelussa torstaina!!

Jostain testausfirmasta soitetaan tän viikon aikana ja sovitaan tarkka ajankohta sille hommalle sitten.
Ihan mieletöntä!

Eikä siinä vielä kaikki. Avasin privaattimeilini, ja sinne oli tämä potentiaalinen uusi esimies lähettänyt materiaalia, josta arveli olevan hyötyä gradussani!!!! Un-fucking-believable!

Ei pidä innostua liikaa nyt.

Mutta kyllä tää aika hyvältä näyttää, pakko myöntää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti