tiistai 27. marraskuuta 2012

Äitiyspoliklinikalle

Huomenna äitiyspolille tsekkaukseen. Toivottavasti kaikki on hyvin, toivottavasti pikkuinen olisi vähän kasvanutkin.

Nyt on hurja viikko menossa: äitiysloma alkaa ja muutto on perjantaina. Ja töitäkin ihan kiitettävästi vielä nämä viimeiset päivät. Tässä ei todellakaan pääse chillailemaan, vaikka torstaina aionkin lopetella päivän hyvissä ajoin. On monta hoidettavaa hommaa ja täytyy briiffata työkavereita kaikista keskeneräisistä hommista. Torstaina pitäisi tyhjentää kaikki kamatkin laatikkoon ja siirtää varastohuoneeseen, ihan siis printteristä ja läppärin telakasta lähtien.

Täytyy yrittää ottaa niin rauhallisesti kuin vain mahdollista.

Miksiköhän se suurin pelko vauvan hyvinvoinnista osuu aina päivälle ennen neuvolaa tai muuta tsekkausta? En ymmärrä! Nytkin hirvittää koko ajan. Pitäisi ehkä heittäytyä tuohon sohvalle hetkeksi ja kuulostella liikkeitä. Paitsi että nyt rääpäle ystävällisesti alkoi nuppailla jollain raajalla! Kaveri tietää, että äiti on vähän stressaantunut nyt. Hehe.

Alapaine on pysynyt jossain 90 tuntumassa, mikä on tyhmää ja ehkä hitusen liian korkealla vaikka lääkitys onkin päällä. Katsotaan siis mitä sanovat!

Sorry, ihan tylsä postaus. Ei mitään uutta, ei mitään kerrottavaa. Jäsentelin vain ajatuksiani. Huomenna ehkä jotain vähän relevantimpaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti