maanantai 12. marraskuuta 2012

Verenpaine nousussa!

Ei jumalautassentään. Ennen työpaikan vaihtoa rähjäsin täällä yhdestä idioottikollegasta. No, ei se vaihtamalla parantunut. Ilmeisesti asiaan kuuluu, että tällä alalla jokaisessa tiimissä on vähintään pari keski-ikäistä, asenneongelmaista äijää.

Tämä on eri tyyppinen, mutta vähintään yhtä riipaisevan raivostuttava kuin edellisenkin paikan idiootti. Sen edellisen mestan tyypin kanssa oli oikeastaan vain kommunikointiongelma ja ehkä meillä ei henkilökemiat menneet ihan yksiin. Ja olihan se tietysti tyhmäkin. Ja sivistymätön.

Tämän paikan tyyppi on seksistinen kusipää, ei hoida hommiaan, kailottaa puhelimeen omia juttujaan tuntikausia päivässä ja valittelee "kiirettä". Noh, olis varmaan pienempi kiire jos työajan pyhittäisi töiden teolle. Tällä tyypillä on aivan käsittämättömän raivostuttava olemus ja ääni, pelkästään nuo asiat saavat minut kihisemään raivosta. Mutta myös se räkäinen paskamahan nauru, seksistiset kommenit naisista, limainen kusipäistely ja tottakai: mun ammattitaitoni aliarvioiminen. Sehän on selvä, että etenkään naispuolinen ja vieläpä nuori ihminen ei voi osata yhtään mitään. Ja itse asiassa, ei tuo kohdistu pelkästään minuun. Vittumaisen makeilevalla äänellä se kailottaa puhelimeen (mauttoman) omakotitalonsa remontista ja ilmeisesti tilaili jostain instanssista jonkun sortin asentajaa paikalle: "Mutta onko se asentaja sitten minkä ikäinen? Ai niin nuori? Onko se edes ammattitaitoinen? Olisiko jotain vähän kokeneempaa lähettää? Ai että osaa asiansa ja ai että on alan ammattitutkinto? No mutta eikö teillä silti olisi jotain vähän kokeneempaa lähettää". RRRAAAAHHHHHH

Sama kaveri myös leveilee (olemattomilla) rahoillaan. Yrittää nonchalantisti antaa ymmärtää, että on millä mällätä ja vain paras kelpaa jne jne jne aina täyteen idiotiaan saakka. Tyyliin: vanhojen (max. 5 v.) Hästensien tilalle piti hankkia uudet Hästensit kun muutto tuli ajankohtaiseksi. Siis mitä vittua??? Sen takia ihmiset ostavat kalliita Hästensejä, että ne kestävät ja säilyvät! Voi vittu sentään. Ja toiseen hengenvetoon ruikuttaa kun kaikki on niin kallista, sellaiseen perinteiseen facebookin "humble brag"- tyyliin. Keski-ikäinen äijä kerjää, että sille sanottaisiin jotain tyyliin "Mutta etkös ole niin varakas ettei tollaiset sulla tunnu" jne. Voi ny vittu sentään.

Ihminen on oikeasti fiini silloin, kun hän EI tee numeroa omasta omaisuudestaan. Ei tarvitse mitään peitellä, kyllä mun mielestäni ihminen saa ostaa vaikka kalliin auton, jos sellaiseen on varaa ja jos kokee sellaisen haluavansa. Ei se multa ole pois. Mutta toi tyyppi on siis sellainen, että jos se hienon auton ostaisi, se kulkisi täällä kertomassa paljonko se maksoi. Vitun idiootti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti